tegelstudio@gmail.com Telefoon: 0318- 51 64 64
U bevindt zich hier: Service » Vloerverwarming

Vloerverwarming

Het aanleggen van vloerverwarming is een vak apart: u moet met heel veel dingen rekening houden. Daarnaast is vloerverwarming een prijzige investering: helemaal omdat het in de meeste gevallen gepaard gaat met een verbouwing of aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe vloer. Bij Tegelstudio Veenendaal leveren wij naast tegelvloeren ook vloerverwarming. Wanneer u bij ons de tegelvloer aanschaft, en deze laat leggen door onze professionele tegelzetters, kunnen wij uw vloerverwarming leveren tegen inkoopprijs.

Plaatsing & onderhoud

Als u de vloerverwarming via Tegelstudio Veenendaal betrekt wordt deze direct vanaf de leverancier geleverd en geplaatst door professionele vaklieden. Hierdoor ontstaat een professionele totaaloplossing: de vloerverwarming geplaatst door experts op dit gebied, de tegelvloer geleverd en gelegd door de professionals van Tegelstudio Veenendaal. Hierdoor ontzorgen wij u van A tot Z: gegarandeerde topkwaliteit voor een goede prijs.

Door de professionele plaatsing van vloerverwarming en tegelvloer bespaart u op onderhoud en minimaliseert u de kans op complicaties. Vloerverwarming kan worden gelegd op zowel een nieuwe cementdekvloer als op een bestaande: wij kunnen de vloerverwarming nagenoeg stofvrij in een bestaande ondervloer laten vrezen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden of bezoek vrijblijvend onze showroom en laat u adviseren. Onze showroom is vijf dagen per week geopend en buiten openingstijden altijd op afspraak te bezoeken. 

Openingstijden
Buiten openingstijden op afspraak! Maandag : op afspraak
Dinsdag : op afspraak
Woensdag : op afspraak
Donderdag : op afspraak
Vrijdag : 12.00 - 17.00 uur
Zaterdag : 10.00 - 16.00 uur
Zondag : gesloten
Waarom Tegelstudio?
  • Grote showroom
  • Vaste lage prijzen 
  • Topkwaliteit A- merken 
  • Tegelzetservice 
  • Uitgebreid assortiment 
  • Vakkundig advies