tegelstudio@gmail.com Telefoon: 0318- 51 64 64
U bevindt zich hier: Service

Service

Bij de aankleding en afwerking van een huis is de tegelkeuze van groot belang. De keuze voor een hoge kwaliteit vloertegel of wandtegel draagt wezenlijk bij aan de uitstraling en sfeer van een huis. Maar naast de keuze voor kwaliteitsproducten is kwaliteit ook belangrijk bij het vervaardigen van de tegelvloer: professionele tegelzetters kunnen als geen ander het perfecte eindresultaat bereiken. Want het laatste wat u wilt is een kwaliteitsvloer kopen en er later niet tevreden mee zijn omdat deze niet perfect gelegd is.

Bij Tegelstudio Veenendaal werken echte professionals. Mensen met jarenlange ervaring in de tegelwereld: of het nu gaat om kennis van producten of expertise in het plaatsen van tegels. Wij kunnen ons met recht specialist noemen op het gebied van tegels en alles wat met tegels te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van tegels, tegeladvies, tegelzetwerk en zelfs schilderwerk en stukadoorswerk.

Tegelzetten en schilderwerk op locatie

Naast ons uitgebreide assortiment van meer dan 500 soorten tegels van de hoogste kwaliteit biedt Tegelstudio Veenendaal diverse services aan. Zo werken wij met professionele tegelzetters die uw tegelvloer of –wand tot in perfectie kunnen leggen. Met gebruik van de meest professionele gereedschappen plaatsen wij uw tegelwerk, met of zonder vloerverwarming en bijpassend plintwerk, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Tegels zijn zeer belangrijk in een huis. Maar daarnaast is ook schilder- en stukadoorswerk een belangrijke factor voor de sfeer en het gevoel van het huis. Tegelstudio Veenendaal werkt alleen met de beste schilders en stukadoors uit de regio: dus ook voor professioneel schilder- en stukadoorswerk bent u bij ons aan het goede adres. Omdat u niet voor alle werkzaamheden weer opnieuw op zoek wilt naar een kwaliteitsaanbieder. 

Openingstijden
Buiten openingstijden op afspraak! Maandag : op afspraak
Dinsdag : op afspraak
Woensdag : op afspraak
Donderdag : op afspraak
Vrijdag : 12.00 - 17.00 uur
Zaterdag : 10.00 - 16.00 uur
Zondag : gesloten
Waarom Tegelstudio?
  • Grote showroom
  • Vaste lage prijzen 
  • Topkwaliteit A- merken 
  • Tegelzetservice 
  • Uitgebreid assortiment 
  • Vakkundig advies