tegelstudio@gmail.com Telefoon: 0318- 51 64 64
U bevindt zich hier: Ruimte » Buiten

Buiten

Steeds vaker betrekken we de buitenruimte rondom het huis bij het huis zelf. Stijlen laten overvloeien; het woonplezier van binnen vertalen naar de ruimte buiten.

Een gazon, border of speelruimte voor de kinderen: alles naar eigen smaak. Ook kiezen we steeds minder voor standaard stoeptegels of grindtegels. De tuin moet sfeer ademen, een aangename plek vormen. Met gebruik van luxe accessoires en een karakteristieke tegel (-combinatie) is het mogelijk elke sfeer en elk gevoel terug te laten komen in een buitenruimte. Met de mooiste producten en beste natuurstenen creëert u moeiteloos elke uitstraling.

Laat u in onze showroom eens vrijblijvend verrassen en inspireren met de mooiste voorbeelden en prachtige tegelvloeren voor buiten. Door u direct in contact te brengen met de leveranciers verzekert u zich van uitstekende kwaliteit tegen de scherpste prijs. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het kiezen van de perfecte tegel passend bij uw wensen. U kunt op verzoek uw gewenste tegels bij ons in de showroom bekijken. Onze showroom is vijf dagen per week geopend en buiten openingstijden altijd op afspraak te bezoeken. 

Prijs per m2
< 30 EURO
€€30 - 40 EURO
€€€40 - 50 EURO
€€€€> 50 EURO
Openingstijden
Buiten openingstijden op afspraak! Maandag : op afspraak
Dinsdag : op afspraak
Woensdag : op afspraak
Donderdag : op afspraak
Vrijdag : 12.00 - 17.00 uur
Zaterdag : 10.00 - 16.00 uur
Zondag : gesloten