tegelstudio@gmail.com Telefoon: 0318- 51 64 64
U bevindt zich hier: Ruimte

Ruimte

Tegelstudio Veenendaal heeft met een keuze uit meer dan 500 soorten vloer- en wandtegels voor elke plek in huis een passende tegel in haar assortiment. Onze tegels zijn van hoogstaande kwaliteit en leverbaar in diverse formaten. Omdat elke combinatie denkbaar én mogelijk is, kunt u per ruimte in huis een indruk krijgen van de mogelijkheden. Voor een compleet beeld van de soorten tegels in ons assortiment nodigen we u graag uit in onze showroom. Ook buiten openingstijden kunt u op afspraak onze showroom bezoeken.

 

Badk 1 Badkamer Een badkamer moet een plek zijn voor ontspanning. Een ruimte waar tijd en druk er even niet meer toe doen.
Woonkamer 2 Woonkamer Met de juiste tegel in combinatie met aangename vloerverwarming creëert u de warme huislijkheid die voorheen voorbehouden leek aan tapijtvloeren en lambrisering. 
slaapkamer Slaapkamer Een groot deel van ons leven brengen we door in de slaapkamer. Een slaapkamer is een plek om nieuwe energie op te doen.
keuken 2 Keuken Meer dan ooit vormen (open) keukens de centrale plek in huis. ‘Leefkeukens’ zijn een van de grootste trends van de afgelopen jaren.
Toilet 2 Toilet Ieder toilet heeft haar eigen uitstraling passend bij het karakter van het huis. Om de juiste, passende uitstraling te verkrijgen is de tegelkeuze van essentieel belang.
Buiten 1 Buiten Steeds vaker betrekken we de buitenruimte rondom het huis bij het huis zelf. Stijlen laten overvloeien; het woonplezier van binnen vertalen naar de ruimte buiten.
Openingstijden
Buiten openingstijden op afspraak! Maandag : op afspraak
Dinsdag : op afspraak
Woensdag : op afspraak
Donderdag : op afspraak
Vrijdag : 12.00 - 17.00 uur
Zaterdag : 10.00 - 16.00 uur
Zondag : gesloten
Waarom Tegelstudio?
  • Grote showroom
  • Vaste lage prijzen 
  • Topkwaliteit A- merken 
  • Tegelzetservice 
  • Uitgebreid assortiment 
  • Vakkundig advies