tegelstudio@gmail.com Telefoon: 0318- 51 64 64
U bevindt zich hier: Over Tegelstudio » Service

Service

Door onze jarenlange ervaring met tegels zijn wij echte tegel- experts. Wij werken met de beste tegelzetters om uw tegelvloer of -wand zo perfect mogelijk af te leveren. Tegelzetten is immers een vak apart: net zoals u waarschijnlijk nooit uw wand zo strak krijgt als een echte stukadoor. Met al deze kennis en expertise is Tegelstudio Veenendaal hét adres voor kwaliteitstegels, tegelzetwerk en persoonlijk advies.

Om goed advies te kunnen geven en de tijd voor u te kunnen nemen raderen wij u aan om onze showroom op afspraak te bezoeken. Wij heten u graag welkom in onze showroom!

Persoonlijk en betrokken

Wij adviseren u graag over de perfecte tegelsoort. Persoonlijk en betrokken leiden wij u door het keuzeproces en adviseren u waar nodig. Want uiteindelijk zoekt ook ú die perfecte tegel. En met alleen de keuze voor de juiste tegel bent u er nog niet: wellicht denkt u aan vloerverwarming, beschikt u niet over de ervaring om de tegels te plaatsen of vraagt u zich af hoe u uw tegels het beste kunt onderhouden om verzekerd te zijn van een lange levensduur. Stuk voor stuk vragen waarmee u bij Tegelstudio Veenendaal terecht kunt: Met persoonlijk advies en een uitstekende service beantwoorden we graag deze vragen of ontzorgen u bij het plaatsen van tegels of vloerverwarming. 

Openingstijden
Buiten openingstijden op afspraak! Maandag : op afspraak
Dinsdag : op afspraak
Woensdag : op afspraak
Donderdag : op afspraak
Vrijdag : 12.00 - 17.00 uur
Zaterdag : 10.00 - 16.00 uur
Zondag : gesloten
Waarom Tegelstudio?
  • Grote showroom
  • Vaste lage prijzen 
  • Topkwaliteit A- merken 
  • Tegelzetservice 
  • Uitgebreid assortiment 
  • Vakkundig advies