tegelstudio@gmail.com Telefoon: 0318- 51 64 64
U bevindt zich hier: Advies & tips » Tegelzet-trucs

Tegelzet-trucs

Een perfecte tegelvloer of tegelwand begint natuurlijk bij de keuze voor tegels van hoge kwaliteit. Kies daarnaast ook voor de juiste lijm en voegsel; besparen op dergelijke materialen gaat altijd ten koste van de kwaliteit. Bedenk vooraf de legrichting, het patroon en het startpunt zodat u tussentijds niet voor verrassingen komt te staan. Het gebruik van een echte tegelsnijder bevordert het resultaat: hierdoor kunt u de tegels perfect op maat snijden zonder deze te beschadigen. En natuurlijk is het belangrijk om zowel de ondervloer, de tegels als de voegen hun droogtijd te gunnen. Zo minimaliseert u de kans dat de tegels loslaten.

Professionele tegelzetters

U kunt met al onze adviezen rekening houden; maar dat is nog geen garantie op een perfect eindresultaat. Uw tegelvloer laten leggen door de ervaren specialisten van Tegelstudio Veenendaal is dit wél. Met hun jarenlange ervaring en professionele gereedschap kunnen zij elke vloer of wand tot in perfectie betegelen. Aangezien een nieuwe tegelvloer of –wand geen kleine investering is, en vaak jaren mee dient te gaan, is het zaak het tegelwerk in één keer goed te zetten. Bij slecht zetwerk is de tegelvloer of tegelwand moeilijk te herstellen: de tegels gaan dan vaak verloren en dit zorgt voor een hoge kostenpost. 

Neem contact met ons op over de mogelijkheden van onze professionele tegelzetservice of kom geheel vrijblijvend naar onze showroom en laat u adviseren. Onze showroom is vijf dagen per week geopend en buiten openingstijden altijd op afspraak te bezoeken.

Openingstijden
Buiten openingstijden op afspraak! Maandag : op afspraak
Dinsdag : op afspraak
Woensdag : op afspraak
Donderdag : op afspraak
Vrijdag : 12.00 - 17.00 uur
Zaterdag : 10.00 - 16.00 uur
Zondag : gesloten
Waarom Tegelstudio?
  • Grote showroom
  • Vaste lage prijzen 
  • Topkwaliteit A- merken 
  • Tegelzetservice 
  • Uitgebreid assortiment 
  • Vakkundig advies