tegelstudio@gmail.com Telefoon: 0318- 51 64 64
U bevindt zich hier: Aanbiedingen » Lijm & Voegsel

Lijm & Voegsel

Naast hoge kwaliteit tegels kunt u bij Tegelstudio Veenendaal terecht voor materialen als tegellijm en voegsel. Uit ervaring weten wij welke merken garant staan voor een goed resultaat en een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding bieden.

Lijm

Voor het verlijmen van de tegels gebruiken wij C2 gecertificeerde poeder- en pastalijmen. Uit ervaring blijkt dat de prijs- kwaliteitverhouding van Coba het beste is, en Schönox als goed alternatief. Bij goedkopere varianten loopt u het risico, vooraf bij grotere tegels, dat deze slecht hechten. Iets duurdere varianten hechten vaak beter; zelfs bij hele grote tegels. Wij leveren van de genoemde merken diverse varianten uit voorraad.

Voegsel

Voor het voegen van de tegels gebruiken wij kwaliteitsvoegsel van merken als Coba en Voegenbreed van Foby. De prijs- kwaliteitsverhouding hiervan is uitstekend en makkelijk te verwerken. De donkerdere kleuren voeg zijn dikker qua substantie en de voeg zakt nog na: het gebruik van een voegbordje is hierbij aan te raden. Lichtere kleuren als cementgrijs of middengrijs zijn vloeibaarder en kan met een trekker snel uitgespreid worden over de tegelvloer.

Speciaal voor mozaiektegels leveren wij voegsel “Fugabella” van Kerakoll: deze soorten voegsel zijn voorzien van extra kleurstoffen en kleuren met het mozaiek mee. Fugabella is leverbaar in een veelvoud aan kleuren waardoor de voegen in uw mozaiek minimaal opvallen!  

Openingstijden
Buiten openingstijden op afspraak! Maandag : op afspraak
Dinsdag : op afspraak
Woensdag : op afspraak
Donderdag : op afspraak
Vrijdag : 12.00 - 17.00 uur
Zaterdag : 10.00 - 16.00 uur
Zondag : gesloten
Waarom Tegelstudio?
  • Grote showroom
  • Vaste lage prijzen 
  • Topkwaliteit A- merken 
  • Tegelzetservice 
  • Uitgebreid assortiment 
  • Vakkundig advies